Autogeuren

Heb jij een auto die altijd muf ruikt? Maar heb je geen tijd om je auto grondig te reinigen? Maar wil jij wel je auto lekker laten ruiken? Bij Ascentas kan je verschillende autogeurtjes kopen, door onze sprays ruikt je auto weer fris en schoon. We gebruiken in het dagelijks leven allerlei geurtjes voor verschillende doeleinden, maar waarom niet voor je auto?.

Het is natuurlijk niet fijn om dagelijks in een auto te rijden die muf ruikt, voor jezelf niet maar ook niet voor je medepassagiers. Gebruik daarom de autosprays van Ascentas, de door ons ontwikkelde Bamboo spray zorgt voor een licht bloemige en frisse geur in de auto. Witte lelies en oranjebloesem zijn hier de bovenliggende geuren waardoor de auto in een fris ruikende en rustige oase veranderd.

Ascentas heeft verschillende heerlijke autogeuren. Deze zijn er speciaal voor gemaakt om jouw auto weer lekker te laten ruiken. Heb jij onze verschillende autogeuren al gezien? Bekijk dan vooral ons assortiment en kies je favoriete autogeur uit.

Keurmerk webwinkel

Waarom je autogeuren bij Ascentas moet kopen?

Soms heb je niet al te veel keuze nodig. Dat geldt ook voor autogeuren. Wij hebben genoeg keus uit verschillende autogeuren. Je kunt bij ons terecht voor vier autogeuren. Deze zijn allemaal heel anders, maar wel van topkwaliteit. Er zit altijd wel een geur tussen die je aanstaat. Onze autogeuren zijn van de beste kwaliteit, hierdoor hoef je niet dagelijks te sprayen. Wil jij wel dagelijks de spray gebruiken dan gaat bij dagelijks gebruik en de geadviseerde dosering van 2 tot 3 keer sprayen de 50ML parfum tot wel 3 maanden mee en de 100ML parfum tot wel 6 maanden. Zo hoef je maar heel weinig te sprayen, maar zal je auto wel heel fris en geurig ruiken.

Benieuwd naar ons autogeuren assortiment?

Zoals hiervoor al eventjes is gezegd, kun je bij ons terecht voor vier autogeuren. Dit zijn de geuren bamboo, all men, white lotus en spicy. Je kunt je wel voorstellen dat de white lotus en bamboo autogeuren een stukje fruitiger en bloemiger ruiken dan de andere twee. Toch zijn er ook tussen deze twee autogeuren nog veel verschillen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat er eigenlijk altijd wel een autogeur voor jou tussen zit. Ben jij meer een voorstander van de geur van leer en hout? Dan is de spicy autogeur dé perfecte keuze voor jou. Als je daarentegen misschien veel meer houdt van amandelbloesem en een zachte witte bloemengeur, dan is de white lotus autogeur jouw keuze. Als je toch niet kunt kiezen, dan kun je ook altijd een testpakket kopen. Deze bestaat uit kleine autogeurtjes zodat je kunt testen welke jouw favoriet is.