Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Autogeurtjes

Autogeurtjes

Je zorgt er vast wel voor dat je zelf altijd een beetje goed ruikt. Hiervoor sta je waarschijnlijk dagelijks onder de douche, maar dat is vaak nog niet alles. Zo heb je vast wel een lievelingsgeurtje, wat je het liefst dagelijks op jezelf spuit. Zeker als je op een belangrijke afspraak of spannende date gaat, kan een lekker geurtje je net dat beetje extra zelfvertrouwen geven. De kans bestaat dan natuurlijk ook dat je met je auto naar die afspraak toe gaat. In dat geval wil je niet dat jij er helemaal perfect bij loopt, maar dat je auto wat te wensen overlaat. Daarom kun je bij ons terecht voor autogeurtjes. Deze autogeurtjes zullen ervoor zorgen dat je auto ook heerlijk ruikt. Zo kun je zonder zorgen mensen in jouw auto mee laten rijden. Kijk vooral een keertje rond op onze website en zoek jouw favoriete autoparfum uit.

Hoe werken onze autogeurtjes?

Onze autogeurtjes werken vrijwel hetzelfde als de geurtjes die je voor jezelf gewend bent. We adviseren je om twee tot drie keer op de automat van de passagiersstoel te sprayen. Dat is voor de meeste mensen al genoeg om een prettige geur in de auto te hebben. Het is dus echt super gemakkelijk te gebruiken en neemt bijna geen tijd in beslag. Mocht je de geur toch ietsje te sterk vinden, dan kun je de volgende keer ietsje minder sprayen. Andersom geldt dat als je de geur juist niet zo goed ruikt, je dan de volgende keer ietsje meer kunt sprayen. Voor het beste resultaat raden wij aan om regelmatig te sprayen. Op die manier zorg je er immers voor dat de geur zo lang mogelijk blijft hangen.

Autogeurtjes

Hoe lang kun je genieten van onze autogeurtjes?

Hoewel onze autogeurtjes niet heel groot zijn, betekent dit niet dat je er maar een paar weken van kunt genieten. Bij dagelijks gebruik en het sprayen van twee tot drie keer, gaan onze autogeurtjes tot wel zes maanden mee. Als je dus investeert in een van onze heerlijke autogeurtjes, ben je verzekerd van een lekker ruikende auto voor het komende halfjaar.

Geïnteresseerd in onze autogeurtjes?

Dan nodigen we je van harte uit om een kijkje op onze website te nemen. Je kunt daar kiezen uit onze verschillende autogeurtjes. Als je voor vier uur ‘s middags bestelt, zorgen wij er ook nog eens voor dat je autogeurtjes vandaag nog verstuurd worden. Dan kun jij zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe autogeurtjes.

De waardering van ascentas.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 81 reviews.