Autogeurtjes

Om muffe geurtjes tegen te gaan in je auto is er maar één manier om je auto weer fris te laten ruiken, door de sprays te gebruiken van Ascentas. Onze autogeurtjes zorgen ervoor dat jouw auto altijd heerlijk ruikt. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je auto muf ruikt.

Daarvoor kun je bij ons terecht voor autogeurtjes. Deze autogeurtjes zullen ervoor zorgen dat je auto ook heerlijk ruikt. Zo kun je zonder zorgen mensen in jouw auto mee laten rijden. Kijk vooral een rond op onze website en zoek jouw favoriete autoparfum uit.

Keurmerk webwinkel

Hoe lang kun je genieten van onze geurtjes?

Hoewel onze flesjes niet heel groot zijn, betekent dit niet dat je er maar een paar weken van kunt genieten. Bij dagelijks gebruik en het sprayen van twee tot drie keer, gaan onze geurtjes tot wel zes maanden mee. Als je dus investeert in een van onze heerlijke geurtjes, ben je verzekerd van een lekker ruikende auto voor het komende halfjaar.

Geïnteresseerd in onze geurtjes?

Dan nodigen we je van harte uit om een kijkje op onze website te nemen. Je kunt daar kiezen uit onze verschillende autogeuren. Als je voor vier uur ‘s middags bestelt, zorgen wij er ook nog eens voor dat je geurtjes vandaag nog verstuurd worden. Dan kun jij zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe geurtjes.