De autoparfum voor jouw Porsche

Wil jij ook een lekkere geur elke keer dat je in jouw Porsche stapt? Onze autoparfum voor Porsche is wat je moet hebben! Geuren spelen een belangrijk deel uit van herinneringen en emoties. Stap elke dag in je eigen auto in die lekker ruikt en start je dag goed.

Ascentas staat voor lekkere en luxe autoparfums en biedt daarmee een alternatief voor de ‘appel’ en ‘oceaan’ geuren. Daarnaast betaal je geen verzendkosten in Nederland en is een parfum van Ascentas een statement in jouw Porsche!

Onze Porsche autoparfums

Ascentas heeft een serie van 4 parfums voor in de auto. De geuren zijn met grote zorg ontwikkelt door een geurexpert. Bij het samenstellen van de geuren is gekozen voor mooie geuren, in plaats van enkel sterk ruikende geuren. Hierdoor kan het, naar je persoonlijke voorkeur, voorkomen dat de geur sneller weg is dan je had verwacht. De geur zal sterker ruiken, wanneer je vaker sprayt. Dit is ook het voordeel van onze spray parfums. De geur is, naar je eigen voorkeur, sterker of minder sterk aan te brengen in de auto.

Autoparfum Bamboo

Bamboo is een licht bloemige en frisse geur. Witte lelies en oranjebloesem zijn hier de bovenliggende geuren waardoor de auto in een fris ruikende en rustige oase veranderd. Deze parfum is perfect voor jou als je met de hele familie in de auto zit. Bamboo is een frisse geur en daardoor voor iedereen prettig.

Autoparfum All Men

De naam zegt het al All Men. Een echte mannengeur die je als ‘fris’ kan bestempelen. Dit komt door de citrus gecombineerd met mandarijn, een laagje sandalwood en vanille. Met deze parfum in de auto ben je echt het mannetje! All Men is de beste keuze voor als je graag een fris ruikende auto wil hebben maar hierin wel een mannelijke stempel wil drukken.

Autoparfum Spicy

Spicy is een bom van kruiden. Een geur met tonen van hout, roze peper, tabak, leer en kaneel. Deze parfum is een stoere explosie van geuren waarmee je zeker niet voor aap staat.

Autoparfum White Lotus

White Lotus is een poederige zachte witte bloemengeur met een vleugje amandelbloesem. Hiermee is deze geur bij uitstek geschikt voor de vrouwelijke automobilisten.

Tips voor de autoparfum Porsche

De autoparfum is een mix van zorgvuldig geselecteerde geuren en extracten. Zonlicht en temperatuur hebben een sterke impact op de mix van de parfum. Hiermee dus ook op de geur en kracht van de parfum.

Bewaar je parfum daarom altijd op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht of andere warmtebronnen en op een plek waar de temperaturen niet te veel schommelen. Het dashboardkastje van de auto is bijvoorbeeld een geschikte plek.

Korting op een autoparfum voor jouw Porsche

Met de kortingscode “WELKOM20” krijg je 20% korting op onze 100ml parfums! Op deze manier bestel je onze 100ml parfum voor maar €18,36. Stop de parfum die jij wilt in het winkelmandje en vul de kortingscode in.