Autoparfum spray

Een autoparfum is een parfum voor het interieur van jouw auto. Wil jij elke dag in een lekker ruikende auto instappen? Dan is een autoparfum de perfecte autoaccessoire voor jou!

Hoe gebruik ik een autoparfum spray?

Wij adviseren om 2 tot 3 keer op de automat van de passagiersstoel te sprayen en geniet daarna van de lekkere geur in de auto. Is de geur dan te sterk of ruik je de geur niet goed genoeg? Dat kan, dat is per persoon verschillend. In dat geval kan je natuurlijk altijd meer of minder sprayen. Daarnaast kun je het beste regelmatig sprayen, consistent sprayen helpt om de geur aanwezig te houden.

De autoparfum is een mix van zorgvuldig geselecteerde geuren en extracten. Zonlicht en temperatuur hebben een sterke impact op de mix van de parfum. Hiermee dus ook op de geur en kracht van de parfum. Bewaar je parfum daarom altijd op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht of andere warmtebronnen en op een plek waar de temperaturen niet te veel schommelen. Het dashboardkastje van de auto is bijvoorbeeld een geschikte plek.

De autoparfums van Ascentas

Ascentas heeft een serie van 4 parfums voor in de auto. De geuren zijn met grote zorg ontwikkelt door een geurexpert. Bij het samenstellen van de geuren is gekozen voor mooie geuren, in plaats van enkel sterk ruikende geuren. Hierdoor kan het, naar je persoonlijke voorkeur, voorkomen dat de geur sneller weg is dan je had verwacht. De geur zal sterker ruiken, wanneer je vaker sprayt. Dit is ook het voordeel van onze spray parfums. De geur is, naar je eigen voorkeur, sterker of minder sterk aan te brengen in de auto.

Nummer I Bamboo

Bamboo is een licht bloemige en frisse geur. Witte lelies en oranjebloesem zijn hier de bovenliggende geuren waardoor de auto in een fris ruikende en rustige oase veranderd. Deze parfum is perfect voor jou als je met de hele familie in de auto zit. Bamboo is een frisse geur en daardoor voor iedereen prettig.

Nummer II All Men

De naam zegt het al All Men. Een echte mannengeur die je als ‘fris’ kan bestempelen. Dit komt door de citrus gecombineerd met mandarijn, een laagje sandalwood en vanille. Met deze parfum in de auto ben je echt het mannetje! All Men is de beste keuze voor als je graag een fris ruikende auto wil hebben maar hierin wel een mannelijke stempel wil drukken.

Nummer III Spicy

Spicy is een bom van kruiden. Een geur met tonen van hout, roze peper, tabak, leer en kaneel. Deze parfum is een stoere explosie van geuren waarmee je zeker niet voor aap staat.

Nummer IV White Lotus

White Lotus is een poederige zachte witte bloemengeur met een vleugje amandelbloesem. Hiermee is deze geur bij uitstek geschikt voor de vrouwelijke automobilisten.

Korting op een autoparfum voor in jouw auto

Met de kortingscode “WELKOM20” krijg je 20% korting op onze 100ml parfums! Op deze manier bestel je onze 100ml parfum voor maar €18,36. Stop de parfum die jij wilt in het winkelmandje en vul de kortingscode in.