Autoparfum Cadeaupakket

Cadeau man kerst – Op zoek naar een leuk cadeau voor een man met kerst? Geef hem een cadeaupakket met autoparfums cadeau! Elke dag in een goed ruikende auto instappen met keuze uit 4 unieke parfums. Met dit cadeau laat je voor altijd een goede herinnering achter, elke keer dat hij de autoparfum op zijn automat sprayed denkt hij weer even aan jou! De autoparfums van Ascentas gebruik je door 2 -3 keer op de automat te sprayen, zo heb je geen last meer van geurproducten die aan je spiegel hangen of aan je ventilatierooster hangen.

Geef bij het afrekenen aan dat het om een cadeau gaat door het vinkje aan te klikken. Voor maar €0,50 extra pakken wij het doosje met cadeaupapier in en verzenden wij het in een extra postzak. Zo heb je geen last van de verzendsticker op het doosje en is het cadeau klaar om te geven!

Cadeau Man met kerst

Je hebt keuze uit 2 pakketten. Een pakket met daarin 2 autoparfums met een inhoud van 50 milliliter, hier kan je dus kiezen welke van onze parfums in het pakket mogen. Daarnaast hebben wij een pakket met 4 autoparfums met een inhoud van 50 milliliter, in dit pakket zitten dus al onze geuren! Bij dagelijks gebruik en onze geadviseerde dosering van 2 – 3 sprays per keer gaat een 50 milliliter flesje tot wel 3 maanden mee, zo stap je met onze pakketten dus een half jaar of een heel jaar in een lekker ruikende auto in!

Een kleine tip van ons: Bamboo en All Men zijn bij uitstek geschikt voor mannen. Daarnaast is Spicy ook zeker een aanrader, dit is een sterke geur die tonen van tabak en leer bevat.

Heb je liever gewoon een autoparfum van 100 milliliter van een bepaalde geur?

Wij hebben ook 100 milliliter varianten van al onze parfums. Deze kun je hieronder vinden en zijn ook bij uitstek geschikt om cadeau te doen! En met de code “WELKOM20” krijg je nu 20% korting op de onderstaande prijzen! Vul de code in bij het winkelmandje en bestel voor maar €18,36 een 100 milliliter autoparfum.