De Autoparfum retourneren

Wil je jouw Autoparfum retourneren? Dat is jammer om te horen! Hieronder krijg je meer informatie over het terugsturen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. De kosten voor retour van je huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €4,15 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Stuur nooit een bestelling terug zonder het aan te vragen via de mail of het contactformulier hieronder. Bestellingen die zomaar worden teruggestuurd zorgen bij ons voor veel administratie. Als je een retour hebt aangemeld ontvang je van ons een retoursticker met het adres waar de autoparfum naar toe moet. Plak deze op de doos en stuur het pakket naar ons op. Let op! Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, met de originele inhoud en – als dat nog kan – in de originele verpakking aan Ascentas geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via hallo@ascentas.nl of hieronder het formulier invullen. Wij zullen vervolgens je geld binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, maar dan moet het product wel goede orde ontvangen zijn bij ons.

    Contactformulier