Veelgestelde vragen

Hieronder staan de veelgestelde vragen, klik op de vraag om het antwoord te bekijken. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Klik hier voor de contactpagina.

Hoelang blijft de geur hangen?
Onze autoparfums blijven gemiddeld een dag te ruiken in de auto. Dit is afhankelijk van het aantal sprays, de plek waar je de parfum bewaard, het weer en of je de parfum voor het eerst gebruikt of al een maand dagelijks sprayt. Bij het samenstellen van de geuren is gekozen voor mooie geuren, in plaats van enkel sterk ruikende geuren. Op basis van je persoonlijke voorkeur verschilt het per parfum, hoelang de geur blijft hangen. Dit is vergelijkbaar met parfums voor op je huid. De ene geur is na 2 uur al onopvallend, terwijl een andere geur eenvoudig 12 uur opvallend te ruiken is.
Waar moet ik mijn parfum bewaren?
De autoparfum is een mix van zorgvuldig geselecteerde geuren en extracten. Zonlicht en temperatuur hebben een sterke impact op de mix van de parfum. Hiermee dus ook op de geur en kracht van de parfum. Bewaar je parfum daarom altijd op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht of andere warmtebronnen en op een plek waar de temperaturen niet te veel schommelen. Het dashboardkastje van de auto is bijvoorbeeld een geschikte plek.
Hoe werken de parfums?
Onze parfums werken hetzelfde als een parfum op je huid. Het kan per persoon verschillen hoe sterk de geur ruikt. Sommige geuren ruiken sterk, waar andere geuren soepeler ruiken. De kracht van een geur heeft daarbij een sterke persoonlijke voorkeur. Dat is het mooie van onze spray parfums! Deze parfum, is naar eigen voorkeur, aan te brengen in de auto. Hier geldt namelijk: hoe meer je sprayt, hoe meer geurige stoffen vrij komen en hoe sterker de geur te ruiken is. Ons advies is om 2 of 3 keer op de automat van de passagiersstoel te sprayen. Voel je vrij om meer of minder te sprayen, of een andere automat uit te proberen.
Ik ruik niet veel van de parfum, wat moet ik doen?
De geuren zijn met grote zorg ontwikkelt door een geurexpert. Het doel hierbij was om een échte autoparfum te ontwikkelen, als alternatief voor de bekende “appel” en “ocean” geuren. Bij het samenstellen van de geuren is gekozen voor mooie geuren, in plaats van enkel sterk ruikende geuren. Hierdoor kan het, naar je persoonlijke voorkeur, voorkomen dat de geur sneller weg is dan je had verwacht. De geur zal sterker ruiken, wanneer je vaker sprayt. Dit is ook het voordeel van onze spray parfums. De geur is, naar je eigen voorkeur, sterker of minder sterk aan te brengen in de auto. Hieronder staan nog een aantal tips om de parfum optimaal te gebruiken: -- Bewaar de parfum op een droge plaats waar de temperaturen niet te veel schommelen; -- Spray regelmatig, consistent sprayen helpt om de geur aanwezig te houden; -- Spray op de bestuurdersmat of de matten bij de achterbank om de geur gerichter te verspreiden.
Hoe vaak moet ik de parfum sprayen?
Wij raden aan om 2 of 3 keer op de automat voor de passagiersstoel te sprayen. Maar als je vindt dat de geur te sterk is of dat je de geur niet goed ruikt kan je altijd meer sprayen, het ligt namelijk ook aan persoonlijke voorkeur en hoe groot de auto is.
Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?
Bij Ascentas betaal je geen verzendkosten voor Nederlandse bestellingen! Bij bestellingen naar het buitenland rekenen wij €4,95 verzendkosten. Koop je 2 parfums? Dan betaal je ook voor bestellingen naar het buitenland geen verzendkosten.
Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Als je voor 16:00 besteld verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog! Dan geven wij de bestelling mee aan de bezorgdienst, je hebt dan vaak de volgende werkdag je autoparfum al in huis. Soms kan het ook langer duren, maar meestal niet langer dan 2 werkdagen. Als het langer is dan 2 werkdagen neem dan alsjeblieft contact op, dan gaan we kijken waar je bestelling is gebleven. Omdat het pakketje door de brievenbus past gaat het pakketje mee met de postbezorger, op maandag komt de postbezorger niet langs. Als je dus op zaterdag of zondag besteld ligt je autoparfum op dinsdag bij je op de mat.