Ascentas is er ook voor ondernemers! Ascentas Zakelijk noemen wij dat. We hebben een aantal mogelijkheden om samen te werken.


Autodealer

Ben je als autodealer op zoek naar de beste manier om dat laatste extra stukje service te bieden bij de verkoop van een auto? Dan is onze autoparfum de beste optie. De klant gaat met een blij gevoel van de lekkere geur in de auto weg.
Ook is de 100ml autoparfum leuk om te geven als presentje bij de aflevering van een auto.

Car detailer

Ben je als car detailer benieuwd wat je nog meer kunt doen om de schoonmaakbeurt van de auto nog beter te maken? Autoparfum zorgt voor het laatste zetje om de klant helemaal blij te maken met de service die je hebt geboden.

Tuningservice

Wil je jouw klant met een snellere maar ook goed ruikende auto weer laten vertrekken? Dan is de autoparfum een goede optie. De klant is blij met het resultaat en de auto ruikt ook nog eens lekker. Nog meer service en tevreden klanten.

Schadecentrum

Je klant na een schadeafhandeling van de auto met een tevreden gevoel naar huis laten gaan? Gebruik dan de autoparfum bij het terug leveren van de auto!

Producten

Je kunt altijd een van onze producten bestellen om deze een keer uit te proberen in de werkzaamheden, neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons! Als je interesse hebt om ons product te kopen hebben wij ook verschillende manieren om samen te werken. Vraag naar de mogelijkheden!

Wil je als autobedrijf echt boven de concurrentie uitstijgen? Kies dan voor een autoparfum met het logo van uw dealerschap of garage op het etiket. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht of bel ons via 010 3046345.